Sündmuste arhiiv

Comedy Estonia: Ari Matti Mustonen “Savage”

CE_Savage

FB: https://www.facebook.com/events/235542033637147/

Comedy Estonia töötab pidevalt selle nimel, et meie oma standup skeenet aretada ja sellest tõugatuna esitleme uhkusega ARI MATTI MUSTONENi soolo-show’d!

Ari Mattil on küll Soome nimi, kuid ta on vägagi Eesti oma jope. Laval on tal piisavalt energiat, et tõenäoliselt mõni väikelinn ära toita. Laval tuleb teemaks Ida-Euroopa loogika, meie kasvatus ning muidugi see, kuidas Ari Matti üritab reisides normaalsetele lääne inimestele meie vaatevinkleid seletada.

Muidugi räägime ka seksist. See siiski ju standup.

Oma stand-up-karjääri jooksul on ta olnud laval nii Austraalia suurimates komöödiaklubides, Tai maa-alustes baarides kui ka Ida-Euroopa lossides. Ari Matti kasvas üles Eestis, kuid veetis ka mitu aastat Poolas-Soomes-Austraalias elades. Noorena armastas ta tähelepanu, mis muidugi tõi ka parajalt probleeme.
Tunde ja aastaid veetis Ari Matti treeningsaalides ning maadles higiste meestega turniiridel, silme ees unistus saada MMA võitlejaks.

Ühel vihmasel kolmapäeval viis Ari Matti õde ta ühte väiksesse baari Tallinna vanalinnas, kus parasjagu tehti eesti esimesi stand-up-õhtuid, mehed seisid euroalustel, mikker käes ja rääkisid poliitikast ning seksist ilma tsensuurita, järgimata ühtegi “reeglit”, eiramata “tabusid”. Juttudes tekkis pause ainult selleks, et kuulda ruumis levinud sooje naerupahvakaid. Suht seal ja kohe sai Ari Mattile selgeks, et jalaga näkku saamine võibolla polegi tema kutsumus.

Peale seda viskas ta poksikindad nurka ning kolis Austraaliasse..Millele järgnes mitu tuuri nii Austraalias kui ka Aasias. Alatest 2015st, mil Ari tagasi Eestisse jõudis, on ta komöödia skeenes korraliku tolmu üles keerutanud, temast tehti isegi lugu “Pealtnägijas”, kuna ta valiti Eestit esindama Laugh Factory ülemaailmsel võistlusel.

Koomikute seas on ta soojendus-set’e teinud sellistele nimedele nagu Glenn Wool, Alfie Brown, Gina Yashere, William Childress, Jim Brewsky ja meie oma Sander Õigusele. Ari Matti ise ütleb selle show kohta, et siit tuleb tund aega kõige paremat stand-up’i materjali, mis ta möödunud aastate jooksul kogunud on…Aus, räpane ja muidugi faking naljakas.

*****************************************
ARI MATTI MUSTONEN
Soolotund: “SAVAGE”

Soojendab: Mikael Meema

Kõik Piletid 6€

Etendus algab 20 (sissepääs 19.30)
Etendus on eesti keeles.
Show on soovitatud ainult 15+!
Kestab 2 tundi koos vaheajaga.
Piletid Piletilevist ja ukselt (kui pileteid peaks alles jääma): http://www.piletilevi.ee/est/piletid/teater/stand-up-komoodia/ari-matti-mustonen-savage-225115/

*****************************************