Sündmuste arhiiv

Räägime! Sotsiaaltöö hariduses: õpilaste sotsiaalne heaolu koolis

Sotsiaaltööetc

FB: https://www.facebook.com/events/144871299455829/

Koolistress, depressioon, koolikiusamine ja ülepinge – need on koolielu kutsumata külalised, millega ei taha kokku puutuda ükski õpilane, õpetaja või kooliga seotud perekond. Ometigi on kasvõi ühega neist kokku puutunud iga õpilane, kas siis isiklikult või kellegi lähedase/sõbra kaudu. Kuidas tagada õpilaste (ja ka õpetajate) sotsiaalne heaolu ja koolirõõm haridusasutuses? Milline koolikeskkond toetab õpilase terviklikku arengut?

Nenedele ja paljudele teistele küsimustele vastavad ning kogemusi jagavad oma ala spetsialistid Tartu Hansa Koolist – Marika Vares (õppejuht), Triinu Riis (sotsiaalpedagoog) – ja Emili Kooli juht Indrek Lillemägi. Avatud diskussiooni käigus püütakse jõuda vastuseni, kuhu meie ühiskond hariduse valdkonnas jõudnud on ning mis võiksid olla teema valupunktide lahendused, et saavutada sotsiaalne heaolu koolis.

Kutsume ka Sind osa saama huvitavast arutelust!

Meie juba ootame!