Sündmuste arhiiv

ESN Tartu Karaoke night

ESNTartu

FB: https://www.facebook.com/events/132734100787886/

Vahet ei ole, kas duši all või esinedes. Kui sa vastasid eelpool olevale küsimusele „jah“, siis see üritus on mõeldud just sulle! Sel teisipäeval saavad kokku välistudengid, et pidada maha üks korralik karaokeõhtu. Uksi ei suleta ka kohalike ees, kel soovi mikker haarata ja lasta häälepaeltel kõlada või kes tahab tulla kuulama tulla külalisüliõpilaste lauluhäält. Tule ja veedame koos ühe mõnusa õhtu.

Do you love karaoke? It’s time to unleash your inner rock star. Join us and have your chance to sing the best love songs of all times and bring back some old hits you like. On Tuesday, October the 10th we will have our favorite Karaoke night vol 1.
Don’t worry if You are not a professional singer or musician, no previous skills are required as long as You are having fun! So get ready to gather all Your friends and have a memorable evening listening to good live music.

WHAT: ESN Tartu Karaoke Night
WHEN: 10th of October, 22:00
WHERE: Genialistide Klubi
HOW MUCH: For free
CONTACT: Mostafa Khadrawy (fb) or tartu@esn.ee