Sündmuste arhiiv

Comedy Estonia: English Comedy Night – Chris Betts ”Bewilderbeest”

CE_Bevilderbeest

FB: https://www.facebook.com/events/1011014582334281/

ENG below

Comedy Estonia on äärmiselt uhke selle üle, et on juba seitse aastat toonud rahvusvahelisi koomikuid Eestisse ja Balti riikidesse esinema. See sügis pole millegipoolest teistsugune ja juba oktoobris astub publiku ette Kanada koomik Chris Betts oma värske show’ga „Bewilderbeest”!

Peaesineja: Chris Betts (Kanada)

Chris Betts naaseb Eestisse, ent tal on üks mure. Mida teha, kui sa ei saa usaldada seadust, eakaid ega isegi ennast? Tule kuula, kuidas Betts inimloomust lahti harutab ja räägib muuhulgas ebaausatest politseinikest ja ebausklikest lastest. Teravalt torkavad ja hüsteeriliselt naerma ajavad naljad on vaid mõned põhjused, miks peaks seda Kanada naljahammast kuulama tulema.

Chris Betts on esinenud erinevates riikides üle maailma ja teinud endale koomikute seas nime kui üks nutikamaid ning naljakamaid esinejaid. Betts on kiiretaibuline õhtujuht ja oodatud kaaslane igas seltskonnas, tema tabav materjal ja samas lõõgastunud olek on palju kiidusõnu teeninud. Bettsi mõistus on huvitav paik, kus kohtuvad filosoofilisus ja naeruväärsus. Tema show’des on ideaalses tasakaalus terav sotsiaalne satiir ja täielik tobedus. Tema stiil on samaaegselt enesekindel, mõtlik, naeruväärne ja kelmikas.

„Bettsi järeleandmatu uudishimu ja elav fantaasia teevad temast ühe põnevaima esineja” – Daily Telegraph

„Haarav huviline, kanadalane, kelle ebatavalised mõtted torkavad aeg-ajalt tabuteemasid” – The Independent

„Tunnist jääb lihtsalt väheks” – Fresh Fringe, FreshAir.org.uk

**********************************
Peaesineja: CHRIS BETTS (CAN)

Külaline: Tim Reidy (IRE)

Õhtujuht: Karl-Alari Varma

Show on inglise keeles

Soovitatav vanusepiirang 16+, kuid meie dokumenti ei küsi, seega andke tuld!
************************************

Comedy Estonia is super proud to have been bringing International comedy to Estonia and the Baltics for 7 years now. We continue our ALL ENGLISH nights in October with good buddy of ours, Canadian CHRIS BETTS and his new show “Bewilderbeest”!

Headliner: Chris Betts (CAN)

Chris Betts is back in Estonia, but he’s got a problem. What do you do when you can’t trust the law, the elderly or even yourself? Join him for a hilarious dissemination of human nature, featuring crooked cops and superstitious children. This occasionally edgy but always hysterical Canadian jokesmith with a gift for ‘drolly original reasoning’ and ‘zinging turn of phrase’ (Scotsman) is a must-see.

Chris Betts has performed all over the world, and has quickly gained a reputation for being one of the smartest and funniest acts on the circuit. Known for being both a quick-witted MC and a superb addition to any bill, Chris Betts has received numerous plaudits for his sharp material and relaxed stage presence. Chris Betts’ mind is curious place where the philosophical meets the ridiculous. His shows are a perfect balance of incisive social satire and complete silliness. He has a style that is equal parts confident, thoughtful, ridiculous and mischievous.

“Betts’s rigorous curiosity and lively imagination make him one of the most exciting acts around” – Daily Telegraph

“An enticing prospect, a Canadian who deals in off-kilter thoughts sharpened by the occasional prod at taboo topics” – The Independent

‘An hour is not nearly enough’ **** Fresh Fringe, FreshAir.org.uk

**********************************
Headliner: CHRIS BETTS (CAN)

Openers
Tim Reidy (IRE)
And more

Host: Karl-Alari Varma

Tickets 8€/6€ at Piletilevi and available at the door, cash only

Show is recommended for 16+ but hey, we don’t check your documents so knock yourself out
************************************