Sündmuste arhiiv

Dokumentaalfilmiõhtu: “Toiduvõrgustik”

Toiduvõrgustik

FB: https://www.facebook.com/events/807733662734366/

Dokumentaalfilmiklubi Sõõm kutsub filmi vaatama!

23. oktoobril kl 18.30 näitame Genialistide Klubis filmi “Toiduvõrgustik/Food Co-op”.

New Yorkis Brooklyni linnaosas tegutseb üks omapärane supermarket, mis pakub parima kvaliteediga toidukaupa väga soodsa hinnaga, kuid seda vaid Park Slope’i toiduvõrgustikuga liitunud liikmetele. Võrgustik ühendab 16 000 inimest – värvikaid tegelasi erinevatest eluvaldkondadest, kes usuvad, et kapitalism ei ole ainus viis maailma edendamiseks. Filmis näeme, kuidas selline uudne ja solidaarne majandussüsteem toimib ning milline on iga liikme panus võrgustiku käimas hoidmisse.

Filmi kestus: 1h 37min

Üritus on tasuta!

Kohapeal pakume hõõguvat teed ja kodust veganikooki!