Sündmuste arhiiv

Nüüdismuusika Festival AFEKT‎: Ansambel Schallfeld

Afekt

FB: https://www.facebook.com/events/1966922880222224/

Ansambel Schallfeld loodi 2013.aastal kuulsa ansambli Klangforum Viin järelkasvuna. Rahvusvaheline interpreetidest ja heliloojatest koosnev grupp resideerub Grazis, Austrias. Nelja tegutsemisaasta jooksul on nad Euroopa tippfestivalidel tähelepanu võitnud tänu peensusteni väljatöötatud kõlamaailma, originaalse live-elektroonika kasutuse ja kõrgetasemelise improvisatsioonioskusega. Nende kontsert näitab kollektiivi erinevaid kvaliteete, pannes kokku juba tunnustatud heliloojate teosed noorte autoritega. Esmaettekandele tuleb noorema põlvkonna eesti helilooja Marianna Liiki teos.

Kava:
Richard BARRETT (*1959): Codex I (2001) 6-12 improviseerivat muusikut
Lorenzo ROMANO (*1985): Furore (2016) flööt, klarnet, klaver, löökpillid, viiul, tšello ja live-elektroonika
Lorenzo TROIANI (*1989) : La fine è senza fine (2017) flööt, klarnet, klaver, viiul
Marianna LIIK (*1992) : Adapt to the prevailing stream and become able to see clearly (2017) flööt, klarnet, klaver, viiul, tšello
GEORG FRIEDRICH HAAS (*1953) Tria ex Uno (2001) flööt, klaver, löökpillid, viiul, tšello

Piletid: Tasuta sissepääs

Ensemble Schallfeld (Graz, Austria) consist of internationally known musicians and composers. During four years of practice they have standed out with detailed sonance, original live-electronics and world-class improvisation skills. Their concert shows ensemble’s different qualities putting together compositions by well-known composers’ and young athors’ works. They are premiering estonian composer Marianna Liik’s new piece.

Tickets: Free entrance