Sündmuste arhiiv

Dokumentaalfilmiõhtu: ,,Me oleme koos”

25299503_1385629198225792_5016493201409446439_n

FB: https://fb.com/events/161213024631026/

Dokumentaalfilmi klubi Sõõm kutsub filmiõhtule!

Detsembrikuus näitame teile Paul Taylori Lõuna-Aafrika Vabariigis tehtud filmi ,,Me oleme koos/ We are together”. See on tõeliselt ilus üllatusfilm, mis on võitnud järjest mitmetel festivalidel publiku südamed ja pärjatud paljude auhindadega. Paul Taylori debüütfilm on Agape orbudekodust Lõuna-Aafrikas KwaZulu Natal regioonis, mis lisaks vaesusele on üks suurima HIV-nakkuse protsendiga piirkondi maailmas. Agape keskus on koduks lastele, kellest paljud on kaotanud oma vanemad AIDSile. Ent nendel looduslastel on peale raske mineviku ja siiruse veel midagi väga ilusat – koolitamata imeilus hääl. Ja kui sellised lapsed moodustavad koori, siis see kõlab lihtsalt väga võimsalt. Nii võimsalt, et 2003. aastal ülikooli suvevaheajal siia vabatahtlikuks sattunud filmitudeng Paul otsustas teha midagi nende laste aitamiseks. Ta aitab neil välja anda CD ning teeb filmi, mis on kui tänuks nende laste ilusale häälele ja elujõule. Laste laul viib nad teele, millest nad poleks eales osanud unistadagi… Thina Simunye, Singabhomdeni – Me oleme koos, me oleme perekond!

Üritus on kõigile tasuta!
Pakume ka teed ja piparkooke.

Film kestab 86 minutit ning on eestikeelsete subtiitritega.
Kohtumiseni!