Sündmuste arhiiv

Dokumentaalfilmiõhtu: dokfilmisari Vaba Tahe

26993641_1420803231375055_1660318968983412011_n

FB: https://fb.com/events/264520780746363/

Dokumentaalfilmiklubi Sõõm kutsub filmiõhtule!

Jaanuarikuus näitame dokfilmisarja Vaba Tahe filme “Gruusia kompanii” ja “Armeenia rohi”. Doksari annab ülevaate vabatahtlikust tööst, põnevatest kultuuridest, keerulistest väljakutsetest ja erinevatest lahendustest, mida vabatahtlikud ja organisatsioonid oma tööga loovad.

Kohapeal jagab oma muljeid Euroopa vabatahtliku teenistuse projektis osalenud Triin Libe.

Gruusia kompanii:
Tudeng ja kaitseliitlane Madis Kask on vabatahtlikuna Gruusias, endises tööstuslinnas nimega Rustavi. Koos teiste, üle Euroopa kokku tulnud vabatahtlikega, on Madise ülesandeks luua Rustavi noortele aktiivseid vaba aja veetmise võimalusi. Erinevalt Madisest ei soovi aga kohalikud noored mitte matkata, vaid istuda linna moodsal peaväljakul. Milliseid pingutus nõuab Gruusia missiooni õnnestumine?

Armeenia rohi:
Sissevaade Jerevani lastehaigla igapäevaellu. Äsja keskkooli lõpetanud Natali võtab vastu keerulise pakkumise ja läheb aastaks Kaukaasiasse, toeks leukeemiahaigetele põnnidele ning nende emadele. Jerevani haigla ei paku küll kaasaegsemat ravitehnikat, kuid see, mis rahalistest võimalustest puudu jääb, korvatakse positiivse suhtumise ja inimliku hoolega.

Üritus on kõigile tasuta!
Pakume ka teed ja küpsiseid.

Filmid kestavad kokku 54 minutit ning on eestikeelsete subtiitritega.

Üritus toimub koostöös MTÜ Mondoga.

Kohtumiseni!