Sündmuste arhiiv

Prophets V

26172310_2007599286184954_3411935677566267753_o

FB: https://fb.com/events/1105983392837819/

Festival Skeneraator ja üritustesari PROPHETS jätkavad ning toovad teieni parima underground-muusika. Üritus toimub viiendat korda ja mõlemal korrusel.LAVAL:

debora luha – indie, rock’n’roll – Jõhvi / Tartudebora luha-meie, sina, kasutu nõunik oled ka sihtind romansi imet nagu rõske õhu ja toore tunde vahel vajatu päike 1095,73 ringi. Muusika kohapealt on kohati kohatu ja õige valesti. Luha-sinirind hääl kõlakasti tagant mis täispuidu juhtmepuntra remixi (Lauri), kõlakast kõlakast pult ja nupp (Siim), PaskjaKitarr (Aindri), törts plärts tiri tiri ta ta tiri tiri ta ta lõpetasid lugemise sa (Joonas). …

Nailbite – Blackened hardcore – Tallinn

Nailbite on Tallinnas resideeruv tumedat hardcore mängiv grupeering. Nende debüütalbum “Myth” nägi ilmavalgust 2017 aastal ja pälvis tähelepanu ka väljaspool
Eestit. Hiljuti käidi läbi baltikumi pealinnad seoses”Krampus over Baltics”. tuuriga, millest võttis osa ka Jõhvist pärit Trachea.

Hello Killu – BnD, HQ lo-fi, noise – Tallinn

Hello Killu on bass & drum, mitte drum & bass. Hello Killu muusikat on iseloomustatud kui ajaviitepunki, doomi, intellektuaalset rokkmuusikat või minimalistlikku art-blues’i ja olgugi, et osalistele meeldib väga Kim Gordon ja Kate Schellenbach, sarnanevat nende muusika ühe fänni arvamuse järgi ikkagi kõige rohkem Hello Killule. Enne Hello Killut mängiti koos bändides Extrafine ja Paul Cole & Ring My Bell – Hello bassil, Killu trummidel.

Liblikas – Progressive psychedelic stoner rock – Tallinn

Liblikas on südantsoojendav rockbänd Tallinnast, kes haarab vaimutoitu psühh-proge-stoner maailmast. Pärast 2014. aasta lõpus ilmunud EP-d “Mothers’ Finest” on bänd eeskujulikult Euroopa piires suuremate ja väiksemate nimedega ühes tuuritanud ning selle kõrval keskendunud värske kõrvanaudingu tootmisele ja maitsestamisele.

SOHVASAALIS:
DJ Snafu – Dark D’n’B / breakecore
DJ Kastaneeda – 60/70 Psy-rock / Jungle
DJ Jebedi Jee – Garage/Noise/Stoner

PILETID
Esimesel tunnil 5
Hiljem 7

PS: Poster made by Anna Otsolainen