Sündmuste arhiiv

Dead Furies “Rock City a Go Go” vinüüliesitlus

DF_TOUR_2018_TARTU

FB: https://fb.com/events/162827977815533/

Kõrge energiaga rock n’ roll trio Dead Furies avaldab 16. veebruaril vinüülil oma teise albumi “Rock City a Go Go”. Bänd annab vinüüliesitlus tuurile avapaugu Tallinna klubis Snakehouse ning sealt edasi ootavad ees kontserdid Tartus, Pärnus, Rakveres, Valga ja Viljandis.


High energy rock n’ roll trio Dead Furies releases it’s second album “Rock City A Go Go” on February 16. Band kicks off the LP release tour on February 10 at Snakehouse, Tallinn and then heads to Tartu, Pärnu, Rakvere, Valga and Viljandi.

“On A Mystery Train”
“Feast Of The Vampyr”

Tuuri soojendana astub üles psühhedeelne dance-o-tron duo Truckthor.

Support act on all the gigs is a psychedelic dance-o-tron duo called Truckthor.

“Hot Drinks”