Sündmuste arhiiv

Ühing Tartus: Vestlusõhtu annetajatega

32169246_2129336713759566_4316175075708502016_n

FB: https://www.facebook.com/events/206118110194983/

***на русском языке смотрите ниже***
***English below***

Ootame vestlusõhtule külla kõiki meie seniseid ja tulevasi annetajaid, olgu panus kui tahes väike või suur. Räägime, palju on meil õnnestunud annetusi koguda, mida oleme selle raha eest teinud ja mida tuleb teha tulevikus. Räägime, milleks üldse ühingule annetada ja miks aitab meid ka igakuine kaheeurone püsiannetus. Ja loomulikult kuulame teid, et saada teada, mida teie meilt omakorda kõige rohkem ootate.

***RUS***

Встреча с нашими жертвователями

Ждем в гости на мероприятие всех настоящих и будущих жертвователей, и без разницы: велик ваш вклад или скромен. Обсудим: сколько нам удалось собрать, что мы на эти деньги сделали, и что надо будет предпринять в будущем. Поговорим, как вообще жертвовать на благо сообщества, и почему нам помогут даже пара евро ежемесячно. И, разумеется, выслушаем вас: что вы от нас больше всего ожидаете.

***ENG***

Meeting our donators

We are inviting to this event all current and future donators, no matter the size of the donation. We will talk about the amount of donations we have received, what we have done with the money, and what needs to get done in the future. We will also discuss why you should donate to the association in the first place and why even a 2€ montly donation is helpful. And of course we will listen to you, to find out what your expectation for us are.