Sündmuste arhiiv

Live: Banjolectric (USA)

Banjolectric+JM

FB: https://www.facebook.com/events/204698917063612/

Magasini Tänava Suvilal on rõõm esitleda Detroitist pärit electro-folk/new americana stiilis bandžokontserti Banjolectric!

Tegemist on Gregory Mulkerni sooloprojektiga, mis purustab idee traditsioonilisest bandžomuusikast, asendades selle energilise omaloominguga. Banjolectric on 21. sajandi jaoks loodud live-kontsert, mis lisaks oskuslikule bandžomängule toob helimustrites lavale ka kirgliku vokaali ning funkyd rütmid, moodustades põneva ja värske Americana-etenduse.

Üritus on tasuta!

Magasini Tänava Suvila is very happy to present Banjolectric, an Electro-Folk/New Americana act from Detroit!

Shattering your idea of “banjo music,” Gregory Mulkern performs high-energy original songs built with a texture of tones and percussion produced live with his electric banjo. Passionate and driving vocals, intricate arrangements, and funky beats come together to deliver an exciting and fresh show: Americana, Updated for the 21st Century.

The event is free!