Sündmuste arhiiv

Alfa Collective debüütalbumi “Canvas” esitlus

Screenshot 2018-09-03 12.18.24

FB: https://www.facebook.com/events/275395336400159/

Olulist on vaja jagada kogu maailmaga. Neo soul ansambel Alfa Collective on ilmale toonud esiklapse! Sel puhul kutsume 20. septembrikuu õhtul Genialistide Klubisse uut muusikat tervitama ning Alfa & sõpradega koos tähistama!

20:00 uksed
21:00 soojendab PIHLAP•UUD
22:00 Alfa Collective
23:00 tantsutab DJ Kersten Kõrge

ALFA COLLECTIVE
Alfa Collective ehitab kihte vokalisti Anett Tamme loomingu ümber ning avastab souli, jazzi, popi ja folgi radadel ekseldes uusi ristumispunkte. Loomingus jõuavad vaheldumisi haripunktini nii haprad emotsionaalsed kui ka julgemad muusikalised väljaütlemised- Alfa Collective ei püsi pikalt ühel teekonnal, vaid kibeleb pidevalt rändama. Koosseis on teinud lavadebüüdi Tartu, Tallinna ja Viljandi jazzklubides ning astunud üles festivalidel Tudengijazz, Mailaul ja NOVUS Music Incubator.

PIHLAP•UUD
PIHLAP•UUD on värske koosseis Eesti muusikamaastikul, kes põimib inspiratsiooni hiphopist, pärimusmuusikast ja eesti luulest Maris Pihlapi kirjutatud muusikasse.

DJ KERSTEN KÕRGE
Tantsulka!

Pilet: kena viiekas